Vedd fel velünk a kapcsolatot​

Egy rövid történet, rólunk

Az Arvus Kft.-t annak idején, 2007-ben két elhivatott feltaláló alapította. Mindketten a BME Elektronikai Technológia Tanszéken oktattak. Eleinte a küldetésük az volt, hogy hatékony orvostechnikai mérőműszereket alkossanak, az idő folyamán azonban fokozatosan finomodtak a tervek.

Ezek jórészt a piaci visszajelzésekből alakultak így, valamint leginkább egyéni indíttatásból. Találmányaink által ugyanis azokra az egyszerű, hétköznapi dolgokra szeretnénk fókuszálni, amelyek megkönnyítik a hétköznapokat és elégedettebbé teszik az embereket.

Hisszük, hogy a produktivitás átültethető a mindennapokba úgy, hogy azzal fokozatosan egyre több és több dologra jut időd.

Jelenleg az egyik legnagyobb áttöréssel kecsegtető termékünk, a szabadalmaztatás alatt álló ALLin Kitchen Ventilation szagelszívó, ami internetképességével és 8 colos érintőképernyőjével nem csak a sütés-főzést könnyíti meg, de a mindennapokat is – azáltal, hogy teljesen szagmentes lakásban élheted az életedet akkor is, ha Nálatok sokszor van sütés-főzés.

Reményeink szerint ugyanis a világmárkák által uralt konyhatechnológia területén van helye a kisebb, ember-és problémaközpontúbb cégeknek is, amilyenek mi is vagyunk, amennyiben tudnak valami pluszt nyújtani az embereknek. 

Te is szeretnéd megváltani a világot?

Mindemellett rengeteg ötletünk, megvalósításra váró projektünk van, amelyeket folyamatosan fejlesztünk. Habár ezek a saját életünkből vett inspirációk, mástól is szívesen várunk ötleteket, tippeket arra vonatkozóan, hogy mi az, ami a te életed Achilles-sarka. Az ALLin Kitchen Ventilation terméknagykövete – és egyben első törzsvásárlónk – Reimann Szilvia okleveles közgazdász, valamint marketing-és reklámmenedzser képzettségével már segít a céljaink elérésében, de szeretnénk minél több, belső hajtóerőtől vezérelt további munkatársat.

Ki tudja, talán holnapután már a te ötleted fogja megváltani a világot.

Amennyiben tehát bármilyen ötleted, illetve kérdésed van, vagy szeretnél rendelni a termékeinkből és egyedi árajánlatot kérni, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.